Heroïnes del motociclisme

Hui, Dia Internacional de la Dona, la RFME les homenatja

Si d’alguna cosa pot estar orgullosa la Real Federació Motociclista Espanyola és de la qualitat i quantitat de les seues dones pilot. Hui, Dia Internacional de la Dona, ens recordem de totes elles, totes les que han fet història, les que han superat les adversitats, les que han conviscut en un món d’homes però han sabut fer-se un buit, les que han portat el nom i la bandera del nostre país per tot el món pujant al primer escaló del podi.

L’any del Centenari, la RFME ha volgut reviure tots els seus èxits i posar-los noms i cognoms. Amb María Dolores Roca, Prisca Vázquez i Charo García de la Varga va començar tot però han sigut molts els assoliments aconseguits per moltes d’elles. Ana Carrasco, Sara García, Daniela Guillén, Gabriela Seisdedos, Sara Sánchez, Beatriz Neila, Mireia Badia, Berta Abellán, Sandra Gómez, Alba Villegas, Laia Sanz… són només algunes de les dones que han triomfat en els últims anys.

Però en el món del motociclisme no sols hi ha dones pilot, també hi ha moltes altres que treballen en les carreres com a periodistes, mecàniques, telemètriques, fotògrafes, càrrecs oficials, etc que sumen i fan que aquest esport siga tan especial.

Aquest és el vídeo que la RFME va preparar per a la seua gran Gala del Centenari en homenatge a totes elles.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − 1 =