La Guàrdia Civil investiga al responsable de la mort d’un gos amb llaços parany a l’Olleria

  • Un gos domèstic va ser trobat mort pel seu propietari en un llaç parany col·locat en la partida Cara-sol Canya de la localitat de L’Olleria (València)
  • Després d’inspeccionar el lloc, els agents van trobar un total de 4 llaços parany en el lloc
  • El responsable dels mateixos ja està sent investigat per un delicte contra els animal

22 de juny de 2023.- La Guàrdia Civil de València investiga al responsable de la col·locació de 4 llaços parany en la localitat de L’l’Olleria (València), els quals han ocasionat la mort d’un gos domèstic.

La investigació va donar principi després de la interposició de la denúncia per un veí de la localitat de L’Olleria. En la mateixa ressenya que havia trobat mort al seu gos en un llaç parany. Els agents es desplacen llavors al lloc i observen un gos, el qual reconeix el denunciant, sens dubte, com a seu, sense vida, atrapat a l’altura del coll per un parany-llaç d’acer, sense les garanties d’eficàcia, selectivitat i de benestar animal, i sense l’homologació administrativa per a l’ús.
Després d’una inspecció dels voltants, els agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) localitza, en la mateixa senda i en sentit descendent, altres 3 llaços de les mateixes característiques.
Després de diverses gestions i investigacions, realitzades pels agents en el marc de la lluita contra l’ús de mitjans no selectius de caça en el medi natural per a protegir les espècies i la biodiversitat, es va poder identificar al presumpte autor: un home de 43 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, a qui se li atribueix un delicte contra els animals.

Les diligències han sigut entregades en la Fiscalia d’Àrea del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana d’Alzira.

No hay comentarios

Dejar respuesta