Grans resultats aquest cap de setmana per als atletes del Club Atletisme Xàtiva

Grans resultats els que han obtingut els nostres atletes aquest cap de setmana al velòdrom Lluís Puig. Al Meeting organitzat a la ciutat de Sabadell, Octavio Pérez lluita amb atletes 20 anys més joves que ell al 800 i parava el crono en un meravellós temps d’1:56,94.

octavio.perez.en-pistaPer altra banda Júlia Martínez confirmava el seu gran estat de forma aconseguint la marca mínima per a participar en els campionats nacionals, tan baix sostre com a l’aire lliure a la prova dels 1000 m amb una marca de 3:07.24. Participaren també: Ferran Belda, Iris Soler, Clara Conca, Enric Carrascosa, Paula Chorques, Pau González, Abderrahim Rahaoui i Carlos Ibañéz. A l’autonòmic absolut comptàvem amb la representació de Francesc Tornero, Borja Perelló, Juanma González i Erik Tejero en homes i Silvia Barberà i Carla Tomàs, aquest 7é a 800 m i 4a a longitud respectivament.

atleta-del-caxTambé al provincial, Raquel Martínez es proclamava campiona provincial de 1500ml sub 18 amb un temps de 5:34.74, seguida molt a prop, a la 3a posició, per la seua companya Clàudia Casanova amb un temps de 5:36.31. Completaren l’actuació del CAX: Vicent Miñana, Jordi Mahiques, Pol Reig, Mar Vidal, Eva Baena i Clara Varela.

Pel que fa al cross, era el torn del campionat autonòmic. Destacar la classificació directa per al campionat nacional de cross d’Alexa Giménez que finalitzà en 2a posició sub 23 en un dia dur per les condicions meteorològiques i el dur traçat del circuit. També participaren Adrià Ballester (20 sub 12), Aitana Moscardó (17 sub 14), Sergi Benet (19 sub14), Neus Juan (21 sub 16), Abderrahim (7é), Carlos Ibáñez (20), Ferran Belda (31), Pau González (32) sub16; Aina Pérez (8 sub 20), Erik Tejero (12 sub 20), Rafa Moscardó (21 vet) i Nacho Redondo 42 vet; Àlex Giner (11), David Jiménez (13) i Sergio Molina (15) sub 23 i Vicentico Juan (34 absolut).

Per un altra banda, aquest cap de setmana ha començat la lliga de clubs amb un duatló per relleus, a Villanova de Castelló. En total 9 integrants s’han desplaçat fins allí i han format 3 equips per dur a terme aquesta prova.

Un dels nostres equips ha aconseguit una setena posició en la categoria de promoció. I amb la motivació dels altres dos equips s’ha completat la classificació en la posició 26 i 28 d’un total de 59 equips.

A més, també s’ha participat en el trail de l’Aventador, una dura carrera pel seu desnivell acumulat, on les xiques del nostre equip han lluitat per preparar-se per a futures competicions.
Joan Moscardo Fornes posició 16 de la categoria sènior
Jorge Escalante posició 25 a la categoria sénior
Amanda Núñez posició 5 a la categoria sénior
Laia garrido posició 6 a la categoria sénior.

No hay comentarios

Dejar respuesta