Gran Victoria del Familycash Xàtiva voleibol masculí per 3-0 contra el CN Sabadell

El pròxim cap de setmana es disputarà la sisena jornada de la superliga2 masculina i femenina. El Xàtiva masculí es desplaçarà a terres catalanes per a jugar contra el Futbol Club Barcelona el diumenge a les 10 hores, en el pavelló del Col·legi la Salle Bonanova. Mentre que l’equip Xàtiva femení es desplaçarà a Mallorca per a disputar el seu partit el dissabte a les 16.30 hores contra el Voley Ciutat Cide.

Treballada victòria del Familycash Xàtiva Voleibol masculí per 3-0 (25-21, 25-22, 25-18) contra el Club Natació Sabadell. Els tècnics locals Hernán Pesci i Claudio Fantin, van haver de tirar d’imaginació per a recompondre un equip que es presentava amb diversos lesionats, i els jugadors que van eixir a la pista ho van donar tot, enfront d’un Sabadell que van lluitar fora mida. En el primer set el conjunt català va apostar fort des del principi portant la iniciativa, però els de Xàtiva prompte aconseguien dominar el marcador (7-3). Amb 18-13 per als locals l’entrenador del Sabadell ja havia consumit els dos temps morts per a frenar el ritme local, encara que els de Xàtiva van aconseguir mantindre la diferència en el marcador amb un joc solvent (25-21). S’igualava més el segon set (10-10) obligant a Hernán Pesci a sol·licitar temps mort. El Sabadell estava jugant amb major regularitat, bloquejaven molt alt i aprofitaven els errors no forçats de l’equip de Xàtiva (17-20) pel que va caldre demanar el segon temps mort.

Un final de set espectacular del Xàtiva li donava la volta al marcador (23-20) amb el suport del públic, i els de xativins aconseguien apuntar-se el parcial amb un joc molt treballat, contenint un partit que per moments va estar descontrolat per a tots dos equips (25-22). Aquest resultat va ser decisiu i va marcar definitivament el signe del partit. La sensació de domini de l’equip xativí en el tercer set, els va fer jugar arriscant pilotes que prompte marcarien grans diferències (11-5). Reaccionaven els catalans, però a penes van aconseguir disminuir la diferència (20-15) i finalment els locals van aconseguir tancar el partit i anotar-se els tres punts. Màxims anotadors: Pel Sabadell: Xavier Solanelles (13 punts). Per Xàtiva: Sebastián Barrial 16 punts, Rubén Martínez Aparicio també amb 16 punts i un partit espectacular en bloqueig, i Rubén Martínez Ferrer 12 punts.

Van jugar pel Xàtiva: Martínez Aparicio, Martínez Ferrer, Mateu, Reis, Barrial, Micó, Vallet, Romero, Hervás, Pérez, Druzga, G. Garcia, Peñalver i Martínez Caballero.

Familycash Xàtiva Voleibol femení va cedir de nou per la mínima 2-3 (23-25/25-12/25-20/8-25/7-15) contra el Openenergy Benidorm i s’anota un punt. Derby valencià la victòria del qual es va anar per a terres alacantines en un partit que va durar més de dues hores, i en el qual només el primer set va reflectir la igualtat real entre tots dos conjunts, set que probablement va resultar clau en l’esdevenir de la trobada per a l’equip de Xàtiva. Un partit amb molts alts i baixos inexplicables tant del Xàtiva com del Benidorm. En el primer set les de Xàtiva van aconseguir mantindre un avantatge mínim, però el partit transcorria molt igualat. Les de Larry Creus i José Manuel Martí van estar menys encertades que les alacantines en el tram final de set (23-24) i el Benidorm aconseguia tancar al seu favor per 23-25. Es van recuperar les xativines de la maçada patida i tant el segon com el tercer set van ser clarament dominats amb el suport del públic. En el segon set les de Xàtiva van dominar amb claredat amb un joc viu i dinàmic, bons atacs i bloquejos molt efectius, així com bones defenses col·lectives que no van donar opcions al Benidorm (25-12). Una cosa més igualada el tercer set encara que el Benidorm no aconseguien reaccionar. Continuava mantenint-se l’avantatge local en el marcador de manera permanent (20-16), i igual que en el set anterior, amb destacat joc de Laura Navarro i Flor Tortarolo. Les locals van tancar el parcial per 25-20.

Les de Xàtiva li havien donat la volta al marcador i tot tenia l’aire d’acabar de manera favorable per a les xativines. Probablement l’excés de confiança els va passar factura a les jugadores de Xàtiva i el panorama va canviar de manera inexplicable en el quart set. Les de Benidorm van començar a sentir-se còmodes en la pista, liderades per la colocadora xilena Leticia Fernández d’Oliveira, i la gran atacant colombiana Viviana Garzón, màxima anotadora del partit, que amb els seus serveis i atacs van desarborar i van sorprendre el conjunt xativí. Les locals no van saber reaccionar i les de Benidorm aconseguien forçar el cinqué set. El marge de reacció tampoc es va produir en el cinqué set, que va ser pràcticament un calc del quart, van aflorar els nervis i el Benidorm va aconseguir un avantatge de 2-7, obligant a Larry Creus a consumir els dos temps morts. Va haver-hi reacció xativina (6-9), però no va ser suficient per a frenar a l’equip visitant. Les màximes anotadores del partit pel Benidorm: Viviana Garzón amb 29 punts. Pel Xàtiva: Laura Navarro amb 20 punts, dels quals 7 punts van ser bloquejos i Flor Tortarolo amb 18.

Van jugar pel Xàtiva: Briggs, M. Preses, Mascarell, Tortarolo, Rivero, González, Navarro, Olivares, Martínez Vela, Ferrer, Richardi, Alvarez, Georguieva i Machín.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + 4 =