Gran començament lliguer del Bàsquet Benigànim Sénior Masculí amb tres victòries en tres partits

L’equip de Rafa Martínez ha sabut refer-se de les nombroses baixes competint a un altíssim nivell i amb molt bones sensacions.

Des del començament de la lliga l’equip «ganxut» ha vist com la plantilla s’ha reduït per culpa de lessions i baixes d`última hora no previstes. Tot i així l’equip ha sabut controlar els partits i jugar de manera intel·ligent davant bons conjunts amb plantilles nombroses i físicament molt forts. Seguidament vos portem els resums que ha fet el «míster» Rafa Martínez.

Muro Bàsquet. Preferent «D», Jornada 1 (16/10/21).

Gran inici de campionat amb justa victòria per als nostres davant un rival que ens va complicar i molt la vida en els dos primers quarts. Superant-nos de 6 punts al descans (34-40).
En la represa i basant-nos en una gran defensa del nostre cércol, remuntem la situació i prenem la davantera en el marcador en deixar anotar tan sols 6 punts als nostres rivals per 19 nostres (53-46 final del 3er quart).

L’última quart va ser un tràmit per als nostres jugadors, sabedors ja de com jugar-li al rival. I vam anar ampliant la diferència en el marcador fins al 82-59 final que ens va donar la victòria.

SCD Carolinas. Preferent «D», Jornada 2 (24/10/21)

Segon partit oficial de la temporada i segona victòria, aquesta vegada a domicili contra un adversari gens fàcil que no es va entregar en cap moment i sobretot per estar marcats per les baixes ja que comptem només amb sis jugadors . Comencem imprecisos i fins al minut quatre no vam ficar la nostra primera canastra per a retallar el 6-0 inicial en contra. Però a partir d’ací i fins al final de quart, en aqueixos sis minuts i ja amb els nostres jugadors assentats en el seu joc, els endossem un parcial de 2-19 que definitivament va deixar clar que equip anava a portar el ritme del partit. Encara que Carolinas no desistisc de la seua obstinació de barallar-lo fins al final, només va poder igualar el segon quart (13-13) i perdre el tercer per tan sols 3 punts (10-13), però sense retallar la bretxa que els vam fer en el primer. Ja l’el últim i definitiu quart i amb una diferència de 16 punts a dalt, els nostres es van fer definitivament amb el partit amb un parcial de 8-13 per a guanyar-lo pel tanteig final de 37-60. Segon gran partit dels nostres.

CB Aspe. Preferent «D», Jornada 3 (30/10/21).

Els nostres van tornar a demostrar el gran equip que són i van aconseguir la tercera victòria de manera consecutiva. La bona arrancada de temporada es deu a la gran connexió que existeix entre els jugadors sumat a la qual hi ha amb els aficionats que acudeixen a animar als nostres.

Guanyar a Club Bàsquet Aspe no va ser fàcil i amb l’experiència adquirida en els anteriors partits, els nostres sabien que el partit es resoldria amb tota probabilitat en l’últim quart, com així va ser.

Durant els dos primers quarts es va treballar molt bé en defensa els que ens va permetre guanyar-los per 15-13 i 24-16. Donant-nos un xicotet avantatge al descans de deu punts que ens va vindre molt bé per a aguantar el presumible apretó en el de l’Aspe que, jugant-li-ho tot, ens va posar en destrets guanyant el tercer quart 10 a 20 i empatant el partit a 49. Per a decidir-ho tot en l’últim tram final, tal com era d’esperar.

Però els nostres no van defraudar i encadenant diverses bones defenses amb ràpids contraatacs anotats, van aconseguir un ampli avantatge de 15 punts en aquest definitiu quart (28-13), que ens va donar la victòria per 77 a 62.