Gran acollida de l’italià en el primer període d’admissió a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva

El 8 de juliol es publicaven les adjudicacions de vacants en les escoles oficials d’idiomes, moment en el qual l’alumnat esbrina si té plaça en l’horari desitjat. Posteriorment s’inicia el període de formalització de matrícula, a partir de l’11 de juliol.

Després de la reiterada demanda per part de la ciutadania i l’alumnat de la nostra escola, arribà l’aprovació per part de Conselleria d’implantar italià a l’EOI Xàtiva. I amb els resultats del 8 de juliol, hem pogut comprovar la bona acollida que aquest nou idioma ha rebut: Els dos grups que s’ofereixen han cobert totes les seues vacants (70 en total), i esperem que la major part de les persones admeses formalitzen la matrícula. En cas de no fer-ho, a partir de l’1 de setembre es contactarà amb les persones que han quedat en llista dǨespera, en la qual hi ha 90 persones que esperen poder estudiar italià.

A la vista d’aquesta bona acollida, esperem poder oferir nous grups el proper curs, per tal de poder satisfer la gran demanda que té l’italià a l’EOI Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − uno =