Gastronomia i compres es donen cita en Genovés

La localitat de Genovés es prepara per a un cap de setmana replet d’activitats en les que la gastronomia i les compres es donaran cita.

Per una banda, Genovés acollirà la tercera edició del Concurs de la Tapa, un esdeveniment molt esperat pels veïns de la ciutat en la que participen un total de nou establiments que durant el cap de setmana oferiran una tapa que podrà ser votada pels comensals.

FIRA-OUTLET-genovesUna vegada finalitze aquest concurs l’establiment que haja aconseguit la millor tapa rebrà un reconeixement i els participantn entraran en el sorteig d’un obsequi.

Per altra banda, la plaça de la Inmaculada ha sigut el lloc escollit per a ubicar la primera Fira Outlet de moda, complements i decoració en la que participaran establiments locals.

Es tracta d’una activitat impulsada per ADEG, l’Associació d’Empresaris de Genovés, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’alcalde de la localitat, Pere Revert, ha convidat tant als veïns del poble com als de la comarca a que es sumen a aquestes activitats al llarg del cap de setmana.FIRA-OUTLET-genoves

No hay comentarios

Dejar respuesta