Genovés albergarà una sessió de formació per a entrenadors

Aquest dimecres al pavelló municipal


El Club Bàsquet Genové́s, al costat de la FBCV, portaran a terme una sessió de formació per a entrenadors el proper dimecres 24 de febrer i ho faran al Pavelló Municipal de la localitat de La Costera. Una sessió que serà impartida per Pau Garcia, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador de les categories de Formació de la Fundació Lucentum d’Alacant.

L’activitat programada està enquadrada dins del pla de Formació Contínua per a entrenadors que la FBCV va portant a terme des de fa temps per tota la geografia valenciana. L’activitat programada és “El taller sobre entrenament de la velocitat gestual en bàsquet”, la qual s’imparteix al Genovés després de la bona acollida que ha tingut en la ciutat d’Alacant. Una bona oportunitat per adquirir nous coneixements en un tema tan innovador i impartit per un gran professional en la matèria.

Des del Club Bàsquet Genovés es donava importància a aquest tipus d’activitat, ja que “el fet que el club organitze junt a la FBCV una xerrada d’aquest tipus per a entrenadors pretén reivindicar la importància de la formació continua en esports com el nostre, i més encara si es tracta de categories de formació”, destaquen. Per tant, aquest dimecres a les 19.30 hores, el pavelló del Genovés oferirà una xerrada sobre la importància de l’entrenament de la velocitat gestual en un esport com el bàsquet.

No hay comentarios

Dejar respuesta