Genovés acull aquest cap de setmana el XIVé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet

El València B.C., Joventut de Badalona, CB Delfos Cornellà, Real Madrid,  CB Marcelina Benifaió i el C.B. Genovés disputaran aquest cap de setmana la catorzena edició del Torneig Aleví del Genovés.
Ja tan sols queda que arribe l’hora de que comence el XIVé Torneig Nacional Aleví de
Minibàsquet del Genovés i tots els clubs han confirmat la seua presència per competir per la
consecució del títol en aquest campionat que, després de 13 edicions s’ha consolidat com un dels referents a nivell estatal.

El club, en la presentació del torneig afirmava que “després de tretze anys, la implicació de la gent del club i el recolzament de les institucions públiques i empreses privades fa que any rere any presentem dos tornejos, un en categoria cadet i un altre en categoria aleví, com aquest que ara ens ocupa. Un torneig en categoria aleví, amb xiquets de 12 anys però que juguen un bàsquet envejable”.

Després de l’edició de l’any anterior, i de la confirmació de tots els equips de participar amb
els seus equips Mini A, de segur que el pavelló del Genovés tornarà a viure un altre cap de setmanade bàsquet vibrant amb partits que faran gaudir a tots els que els agrada el bàsquet i més encara el bàsquet de formació.

El dissabte al matí començarà el campionat amb un partit en el que el C.B. Genovés s’enfrotarà a València BC, qui acaba d’aconseguir el títol autonòmic i aspirant aquest any a guanyar aquest torneig ja que presenta un dels millors planters de totes les edicions. Després i de manera ininterrompuda veurem dos partits ,no menys interessants , el Cornellà-CB Benifaió i el C.B. Genovés-Joventut de Badalona. La vesprada comptarà amb tres partits més que decidiran els partits finals del diumenge i seran els següents: Real Madrid.- CB Benifaió, Joventut – València BC i Real Madrid – Cornellà.

El diumenge a partir de les 9.00 del matí es jugarà els partits per decidir des del tercer al sisé lloc i a les 12 la gran final, que ,de repetir-se una cosa semblant a l’any anterior, ens assegurem veure un del millor bàsquet de la categoria.

Per això des del C.B. Genovés es diu que: “tota la gent que estima el bàsquet no pot deixar perdre partits com aquestos”, per això els 24 i 25 de juny vos esperem al Pavelló del Genovés per veure jugadors que, de segur, en un futur ,els veurem competir a nivells importants. Ens trobarem a equips com el València BC, campió autonòmic de la categoria, el Joventut, campió de Catalunya y, el CB Marcelina Benifaió, subcampió autonòmic, Real Madrid amb varis dels seus jugadors amb nivell de selecció madrilenya que s’ha proclamat campiona d’Espanya de seleccions autonòmiques, CB Cornellà, un dels millors equips de Catalunya i amb un dels seus membres components de la selecció catalana actual subcampiona d’Espanya… Nivell de bàsquet en categoria aleví assegurat. Per això la insistència en que tots aquells que els agrade el bàsquet de formacióno deixen de passar-se pel Pavelló del Genovés aquest cap de setmana”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − nueve =