Francisco Pallás, cedix un local al departament de Salut per guardar material sanitari

L’immoble, propietat de l’empresari Francisco Pallás, permetrà guardar gratuïtament material per a la lluita contra la Covid-19

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha signat aquest matí en l’Ajuntament de Xàtiva un conveni de col·laboració amb l’empresari local Francisco Pallás per tal de cedir un local de la capital de la Costera amb la intenció de convertir-lo en magatzem de material sanitari per a la lluita contra la Covid-19.

Totes tres parts s’han compromès a col·laborar en l’organització i adequació del local, situat al carrer Mateo Pueyo de Xàtiva, i que servirà com a magatzem complementari per al material que l’Hospital Lluís Alcanyís dedica a la lluita contra la crisi de salut pública provocada per la pandèmia de la Covid-19, i iniciada el passat mes de març.

L’empresari Francisco Pallás, propietari del local, realitzarà la cessió de manera gratuïta a l’Hospital, mentre que l’Ajuntament de Xàtiva es farà càrrec de la neteja del mateix així com d’eliminar els obstacles d’accés i realitzar la senyalització necessària.

Aquest conveni, subscrit entre la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent Margarita Llaudes, l’empresari i propietari de l’immoble Francisco Pallás, i l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, estarà vigent fins al proper 31 de març de 2021, si bé es podrà prorrogar per acord de les parts.

La gerent del Departament de Salut, Margarita Llaudes, ha volgut mostrar el seu agraïment a Francisco Pallàs per la cessió d’aquest espai, així com també a l’Ajuntament de Xàtiva per les gestions efectuades.

No hay comentarios

Dejar respuesta