Fontanars dels Alforins obri la licitació per a renovar la xarxa de sanejament i pluvials

· El cost total del projecte és de 213.340,59 euros, i és una obra inclosa en el Pla d’Inversions de la Diputació de València del 2022/2023

Fontanars dels Alforins | 20/05/2024.- Fontanars dels Alforins segueix executant diferents actuacions d’acondicionament del casc urbà. La pròxima d’elles, la repararació i millora del sistema de la xarxa del clavegueram i pluvials  al carrer Ronda Nord, al camí de la Ferreria i al tram final fins a la depuradora del terme municipal.

Esta actuació, inclosa en el Pla d’Inversions de la Diputació de València del 2022/2023, comptarà amb una inversió de 213.340,59 euros (IVA inclòs) i suposarà una millora en este servei bàsic prestar al veïnat.

Els periòdics controls i supervisions de la xarxa de clavegueram van detectar una necessària actuació per evitar problemes futurs de la mateixa. Per això, el Consistori va pensar en acollir-se a aquest pla de la corporació provincial que facilita i subvenciona millores reals que transformen els municipis, relacionades amb l’aigua, els espais verds i infantils, les infraestructures esportives o l’urbanisme.

El procediment de contractació ja està en marxa a la plataforma de contractació de l’Estat, amb el conseqüent inici del termini perquè les empreses presenten les ofertes oportunes fins al dia 3 de juny. Les obres, amb data de començament prevista per a la segona quinzena del mes de setembre d’aquest any, s’estima que es desenvolupen durant 4 mesos, aproximadament.

No hay comentarios

Dejar respuesta