El Fons Valencià per la Solidaritat aportà més de 32.000 euros a projectes per a emergències en 2016

El Fons Valencià per la Solidaritat va aportar 32.646 euros a projectes per a emergències extraordinàries a l’Equador, Haití i Síria durant l’any 2016.

Concretament, entre els Ajuntaments socis del Fons que han fet una aportació extraordinària per les emergències d’Haití i Equador destaquen, de la comarca de la Costera, Canals, la Llosa de Ranes, Xàtiva i Genovés. A més també l’Associació Musical Canalense va fer un concert en què es van recaptar fons econòmics per al terratrémol de l’Equador.

D’altra banda, des de l’any 2012, el Fons Valencià, que presideix la regidora de Benestar Social de Xàtiva, Xelo Angulo, constitueix anualment un Fons d’Emergències i Acció Humanitària, que de forma estable pot aportar resposta immediata davant les peticions de col·laboració que es produeixen davant les catàstrofes i/o crisis humanitàries per part del Comité d’Ajuda Humanitària i Emergències (CAHE) de la Comunitat Valenciana. Amb la suma de totes les aportacions, s’han pogut tirar endavant diversos projectes en col·laboració amb diferents contraparts, com UNICEF, Ecosol-Petjades, ACNUR o l’Assamblea de Cooperació Per La Pau-País Valencià, que treballen en els països afectats per aquestes catàstrofes humanitàries.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − 3 =