El Fons tria un nou logotip que simbolitza la unió dels municipis en matèria de cooperació

El Fons Valencià per la Solidaritat va presentar en el matí d’ahir la imatge guanyadora del concurs d’idees per a renovar el seu logotip. L’entitat, que el 28 de novembre celebrarà en un acte públic a Xàtiva el seu 25é aniversari, ha optat per un disseny adaptat als temps i els suports actuals en la proposta presentada per l’estudi TresT Comunicació de Dénia.

Per la seua banda, un dels seus responsables, Toni Ortolà, ha destacat que “el cercle simbolitza la unió entre municipis -amb les seues diferents formes i colors- per a treballar conjuntament”. Una gran C de cooperació que es tanca amb el nom de l’entitat i que la seua presidenta i tinent d’alcalde de Xàtiva, Xelo Angulo, assenyala que “ens ajudarà a transmetre els valors de solidaritat i igualtat entre pobles que van inspirar la creació i el treball del Fons”.

El jurat va triar per unanimitat la proposta de Tres T Comunicació, entre altres motius, perquè evitava tòpics molt gastats en el sector.

Finalment, la presidenta del Fons ha recordat que esta mateixa setmana en la qual s’ha presentat el nou logotip, l’entitat està realitzant tasques de sensibilització sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Betxí i Nules, que es compta amb una tècnica desplaça a Bolívia per a comprovar la marxa dels projecte i estudiar la viabilitat de futures col·laboracions, a més de 4 experts municipals voluntaris cooperant amb contraparts als països del Sud, una tasca que es vol projectar i presentar amb la imatge que ahir es va estrenar.

No hay comentarios

Dejar respuesta