FirAll 2018 omplirà la plaça del Mercat de música i maridatge d’alls tendres amb vins de Terres dels Alforins

Aquest cap de setmana tornen a la ciutat les activitats de la Fira de l’All Tendre de Xàtiva, FirAll 2018, en la seua tercera edició, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva.

De la mateixa manera que en edicions anteriors, l’all tendre de Xàtiva ve acompanyat pel maridatge amb altre dels productes de la terra que donen singularitat a aquestes comarques: els vins de Terres dels Alforins.

firall-tasta-vins-diaridigital.esDivendres, a les 19 hores, el conegut celler de Fontanars dels Alforins Bodegas Belda oferirà un taller de cata de vins que es desenvoluparà a les instal·lacions del Mercat Municipal. Aquest esdeveniment, batejat amb el nom de Tastavins, es consolida en la programació anual de FirAll 2018, com una iniciativa que pretén posar de relleu la qualitat dels productes agrícoles de les nostres comarques i els valors que aporten els productes de proximitat.

firall-tasta-vins2-diaridigital.esPer a participar al taller de cata Tastavins, cal fer una inscripció prèvia per correu electrònic a promocioeconomica@ayto-xativa.es Això no obstant, la resta de públic que no participe en el Tastavins també tindrà ocasió de delectar-se amb els vins de Terres dels Alforins acudint a l’espai de degustació de tapes i plats amb all tendre que estarà obert des de les 19:30 hores a la plaça del Mercat, on els xics de La Cueva de Big Food cuinaran tapes casolanes amb alls tendres de Xàtiva.

Tota aquesta festa de l’all estarà amenitzada per un concert de jazz a càrrec de Pau Ortolà, que s’allargarà fins a les deu de la nit.

El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha explicat que «donat l’èxit de l’any passat, enguany consolidem Tastavins dins de la programació d’activitats paral·leles de FirAll 2018».

Foto: Alredo Pardo

No hay comentarios

Dejar respuesta