Aquest cap de setmana Xàtiva acull la 33º edició de la Fira comercial Outlet d’Adexa

Visita institucional a la Fira Outlet de Xàtiva organitzada per Adexa

Aquest migdia, una representació de l’equip de govern municipal de Xàtiva, encapçalada per l’alcalde Roger Cerdà, han visitat els 43 comerços instal·lats en la trenta-tres edició de la Fira Outlet de Xàtiva, organitzada per Adexa. A més del primer edil, la comitiva ha estat formada pel president de l’associació empresarial, Diego Fuentes; per la presidenta de la secció Comerç, Mª José Díaz Patiño; per la primera tinenta d’alcalde Amor Amorós i pels regidors del consistori així com membres d’Adexa.Segons ha recordat la presidenta de la secció de comerç, MªJosé Díaz Patiño,«s’ha treballat en un important programa d’activitats paral·lel per a tota la família el que suposa un important al·licient per a la fira».La Fira Outlet de Adexa podrà visitar-se fins al diumenge en horari de deu del matí a nou i mitja de la nit. Des de l’associació animen a veïns i visitants a assistir ja que és una molt bona oportunitat per a adquirir productes de gran qualitat a preus molt econòmics.

La filosofia de la Fira Outlet, és la mateixa que en les edicions anteriors. Els comerciants podran liquidar els stocks d’anteriors temporades o bé donar a conèixer el seu nou producte, sempre i quan hi haja un preu promocional.

Des d’Adexa han programat un ventall d’activitat que es duran a terme a la Glorieta José Espejo.

Per al dissabte 2 de març està prevista de 11 a 14h una exhibició de boixets per part de l’associació Fil per Randa, i un taller de música en família a càrrec de Rytmus i de la professora Ana Gil a partir de les 12 hores. Ja de vesprada els més menuts podran gaudir de l’espectacle «Mary Peppis i el bitllet màgic» (17:30h) i de la festa infantil amb Super Mario, Stitch i Sonic amb la col·laboració de Camelot Events (19h).

Per últim, el diumenge 3 de març, a partir de les 12 hores, està previst el taller d’Adexarte amb temàtica fallera, i amb la col·laboració de Bou Decoració. El taller té un preu de 25 euros i inclou esmorzar i el material per pintar una fallera, la qual es podrà emportar a casa posteriorment. Per a apuntar-se cal telefonar al 630 889 600 o al 666 209 882.

No hay comentarios

Dejar respuesta