Finalitzen les visites guiades “Entre Comarques” a la Costera

• En concret serà el matí del dissabte 8 de juny a L’Alcúdia de Crespins i diumenge durant tota la jornada a Moixent.

• Aquesta iniciativa turística està organitzada per les Mancomunitats de la Costera-Canal, La Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa i la Safor.

El programa “Entre Comarques” arriba a la seua fi aquest mes de juny després de visitar nou municipis de la comarca la Costera des del mes de febrer.
entre-comarques-2-diaridigital.esEl dissabte 8 de juny serà el torn de L’Alcúdia de Crespins amb la ruta d’art urbà, un tipus d’art que s’ha convertit en els últims anys en un fenomen cultural, reivindicatiu i d’expressió artística que sedueix, cada vegada més, a persones de totes les edats. En aquesta ruta es realitzarà un recorregut per tots els carrers del municipi, on s’anirà mostrant els diferents espais de creació artística que disposa. Així mateix, els participants gaudiran de les seues festes patronals de San Onofre donat que la data coincideix amb la ruta.
entre-comarques-3-diaridigital.esL’endemà, diumenge 9 de juny visitarem Moixent, municipi que ens proposa la ruta titulada “ Arrels Moixentines”, que durarà tota la jornada. Descobrirem el poblat Iber la Bastida de les Alcusses (lloc des d’on començarà la visita) i el museu arqueològic. Ja a la vesprada ens submergirem en la seua història, visitant el centre històric i descobrint el seu ric patrimoni.
La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha animat de nou tant als veïns i veïnes dels municipis com a la població en general a participar d’aquesta acció d’oci atractiva, on ha afegit que “des de la Mancomunitat considerem que el resultat de la participació d’aquest semestre ha sigut molt positiu on veiem, una vegada més, que tenim molts atractius turístics que hem de seguir fomentant”.

Recordem que totes aquestes rutes s’iniciaran a les 10:30h del matí i a les 16:30h a la vesprada. Les rutes tindran un preu de 5 euros per persona i dia, que inclou la visita guiada, una degustació gastronòmica o un detall de benvinguda. Les persones interessades deuran fer la inscripció fins a les 12:00h del dijous anterior a la ruta( 6 de juny) a través del formulari online que hi ha a la web de la Mancomunitat o telefonant al 674348771.

No hay comentarios

Dejar respuesta