Finalitzades les obres del nou Consultori de la Seu de Xàtiva

El centre mèdic s’ubica a l’Antic Hospital de Xàtiva i ha comptat amb una inversió de 313.000 euros

El nou Consultori de la Seu ja resta els dies per a la seua obertura al públic, després de la finalització de les obres d’ampliació i millora d’accessibilitat que s’han dut a terme al llarg dels darrers mesos amb una inversió de 313.000 euros, els quals 100.000 han sigut aportats per la Generalitat Valenciana i la resta han estat emmarcats en el pla «Reactivem Xàtiva».

El consultori mèdic, ubicat a l’Antic Hospital de Xàtiva ha millorat notablement amb aquesta reforma les seues condicions d’accessibilitat, ja que totes les consultes mèdiques estan situades a la planta baixa, permetent així l’accés a peu pla i eliminant escales i altres barreres arquitectòniques. Aquest consultori s’ubica a l’ala nord de l’edifici i compta amb quatre consultes (dos de medicina i dos d’infermeria), amb capacitat suficient per a una taula d’atenció personal, llitera exploratòria i lavabo. A més a més, s’ha ocupat també l’actual zona de magatzem que compta amb una superfície d’uns 160 metres quadrats.

A la inversió total cal sumar altra d’entre 15.000 i 20.000 euros per a la restitució d’una porta datada entre els segles XV i XVI i trobada durant els treballs de reforma, fet que va variar el termini d’execució plantejat en un inici.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + 10 =