Finalitza el III Concurs de Joves Intèrprets a La Llosa de Ranes

La tercera edició del Concurs de Joves Intèrprets, el projecte conjunt de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa, celebrat a l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa” de la Llosa de Ranes, finalitzava passat diumenge.

Durant el cap de setmana es va celebrar la primera fase i la final de vent-metall. El tubista Miguel Osca Martín, procedent de Sant Isidre, ha resultat guanyador de la modalitat A, compresa entre les edats de 13 i 16 anys. El trompetista Melchor Jesús Collado Castillo, original d’Alcorcón (Madrid) va vencer a la modalitat B que engloba als joves fins els 12 anys.

Els guanyadors en vent-metall es sumen als vencedors en l’especialitat de vent-fusta que es van conèixer la passada setmana: Inés Cantos, (Caudete) flauta, a la modalitat A, i Manuel Modéjar (Elda) amb el saxo, a la modalitat B.

En esta edició del concurs han participat un total de 93 joves d’arreu de la Comunitat Valenciana, Madrid, Córdoba, Albacete, i com a novetat aquest any, un participant internacional vingut des d’Alemanya. El tribunal estava constituït per tres especialistes de cada família instrumental i un membre de la organització del concurs. El concurs ha repartit un total de 18 premis valorats en 3.600 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 4 =