Finalitza el II Pla d’Ocupació a Canals que ha donat feina a 12 persones

El programa laboral, que ha donat feina a 12 persones durant 5 mesos, ha permés dur endavant intervencions gràcies a les quals s’han eliminat barreres arquitectòniques i actualitzat les bases de dades a l’Ajuntament.

Les tasques del II Pla d’Ocupació començaren el passat 1 de setembre i durant aquests mesos s’han condicionat multitud de voreres perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir fàcilment així com també s’han construït guals adaptats i reducció dels rastells d’accés a diferents passos de vianants al carrer.

D’altra banda, integrants del programa han treballat donant suport administratiu al Consistori on s’han actualitzat les bases de dades d’empreses i immobles i recollint informació sobre usuaris i serveis al Centre Cultural Ca Don José, entre d’altres.

Aquesta és la segona edició del projecte, l’objectiu del qual és doble: per un costat crear llocs de treball a Canals, i per l’altra, millorar el poble amb accions concretes que aquestes persones contractades han exercit. Per al II Pla d’Ocupació s’han destinat vora 100.000€ de fons propis, el doble que en l’edició anterior.

Per a Ricardo Requena, regidor responsable i alcalde de Canals, “no ens cansem de plantejar i promocionar aquests plans d’ocupació que amb fons totalment municipals, ens ajuden a tots”. Requena ha finalitzat afegint que “cal donar l’enhorabona als homes i les dones que han estat amb nosaltres quasi 5 mesos millorant Canals així com felicitar a la Brigada per la seua tasca de coordinació i supervisió de les distintes tasques”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + 20 =