Final de gala per al Circuit de Carreres Populars

El Circuit de Carreres Populars la Costera-Canal-La Vall d’Aiora-Cofrents ficarà punt i final a l’edició d’enguany amb la celebració d’una gala que tindrà lloc demà divendres 1 de desembre a les 20:00h en l’antic secadero de tabac de Rotglà-Corberà.

Una gala en la que es reconeixerà la dedicació de tots els esportistes que durant huit mesos han recorregut els més de 20 pobles de les comarques que formen part del circuit fomentant l’atletisme.

Per tant, aquest acte servirà també per tal de premiar als millors classificats i per valorar l’esforç que cadascun dels més de 6.000 participants han realitzat en cada prova. En total es lliuraran al voltant de 4.000 euros en premis en forma de xecs-regal i borses del corredor, entre altres.

El president del circuit, Carlos Garrido, ha animat tant als participants com als aficionats a l’atletisme a participar en aquesta gala que en definitiva “el que busca es convertir la pràctica de l’atletisme en un argument per fomentar l’agermanament dels pobles i dels veïns de les nostres comarques al temps que es fomenten hàbits saludables”.

Garrido també ha volgut felicitar a tots els participants de l’edició d’enguany ja que, segons el president, “és molt admirable l’esforç que realitzen en cada prova i a més, sense ells aquest circuit no tindria sentit”. Per aquest motiu “els convide a participar en la propera edició i anime a la gent que encara no ens coneix a que ho faça i es sume a aquest gran equip”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 2 =