Final Autonòmica Infantil Femenina de voleibol a Xàtiva

Dissabte que ve 22 d’abril a les 10.30 hores el Dental Carralero Xàtiva obri la final amb el primer partit contra CV Fabraquer El Campello (Alacant).

L’històric pavelló municipal de voleibol de Xàtiva albergarà els dies dissabte 22 i diumenge 23 d’abril de 2023, una apassionant Final Autonòmica Infantil Femenina Preferent, en Iniciació al Rendiment, màxim nivell dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. La Federació de Voleibol, ha concedit l’organització de l’esdeveniment al Club voleibol Xàtiva. Les primeres classificades en la final representaran a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya que es disputarà a Lugo (Galícia). Des del Club es fa una crida a l’afició de Xàtiva i de la comarca, perquè puga viure l’esport femení en directe.

Participen els sis millors equips del nivell preferent de la Comunitat Valenciana, i els horaris dels partits seran els següents:

Dissabte 22 d’abril:
Partit 1 a les 10.30 hores: Dental Carralero Xàtiva Voleibol- Gruas Pablo Fabraquer el Campello (Alacant)
Partit 2 a les 12.30 hores: CV Elx – CV Arenas Decor

Semifinal 1 a les 18.00 hores: Guanyador del partit 1 – CV Gandia.
Semifinal 2 a les 20.00 hores: Guanyador del partit 2 – CV Platges de Benidorm

Diumenge 23 d’abril:
Tercer i quart lloc a les 10.00 hores: Perdedor semifinal 1- Perdedor semifinal 2
FINAL a les 12.00 hores: Guanyador semifinal 1 – Guanyador Semifinal 2

Sis equips que tenen un gran nivell de joc en una Final autonòmica molt oberta, en la qual pot passar qualsevol cosa quant a resultats. En la nova configuració de les Finals Autonòmiques, cal destacar els dos primers partits, dissabte al matí, perquè els dos equips que resulten derrotats quedaran eliminats de la competició. Els guanyadors passaren a la semifinal on els esperen, en la vesprada del dissabte, els dos primers classificats de les fases de la lliga regular, amb el que la competició guanya en emoció, però també en incertesa.

L’equip xativí ha preparat a consciència aquesta final, amb la major il·lusió, però conscients del nivell de la competició.
Rafael Mora, primer entrenador, en declaracions: “Estem molt il·lusionats que la final es dispute a Xàtiva, el públic gaudirà de molt bon nivell de voleibol, per la qual cosa de moment ja hem guanyat amb l’organització a casa. No descarte res, les jugadores estan motivades i mentalitzades per a competir sense complexos contra qualsevol rival. Crec que un esdeveniment com aquest no se’ls oblidarà mai.”

Les jugadores del Dental Carralero Xativa que conformen la plantilla són: Mara Alcocel Pérez, Alejandra Bolinches Arnau, Aisa Chafer Tomás, Adriana López Más, Sara Martínez Caballero, Gloria Martínez Climent, Iratxe Ortega Soro, Carmen Pérez Lledó, Martina Valor Gozalves i Llija Burgui Chipier.
El cos tècnic està format per Rafael Mora Ribera, Quique Mateu Borox, Borja Reyes Giménez. Com a delegada: Maia Tomas Belda i fisioterapeuta: Vesy Gueorguieva.

Competició Sènior masculina de segona divisió autonòmica:
Un altre equip del Club Voleibol Xàtiva disputa aquest pròxim divendres 21 d’abril la volta de l’eliminatòria de quarts de final a les 20.00 hores en el Pavelló de Voleibol de Xàtiva contra el CV Ibi (Alacant), buscant un lloc en la Final Fase d’ascens a primera divisió autonòmica.

Els de Xàtiva van guanyar a Ibi per 0-3 (20-25/11-25/24-26) en el partit d’anada, amb clar domini en els dos primers sets, per la qual cosa els xativins tenen l’eliminatòria bastant favorable. Si finalment, com esperem, els de Xàtiva guanyen el partit, aconseguiran una de les quatre places en la fase d’ascens final, que es disputarà els dies 6 i 7 de maig.

No hay comentarios

Dejar respuesta