El festival de música en valencià Figuer Festival torna a la Font de la Figuera

El festival de música en valencià revelació de l’estiu a la Font de la Figuera, Figuer Festival, escalfa motors en la que serà la seua tercera edició.

Estarà integrat en la Setmana de la Joventut, la qual compleix 9 edicions amb més activitats que mai i consolidant-se com un referent en entreteniment que complementa a les Nits a la Fresca de la Font de la Figuera.

El festival de música en valencià Figuer Festival reunirà el proper divendres 12 d’agost  la millor música en directe de la mà de Mai Mai, Saï Saï, Kontaminació Akústika i Macondo Dj.

La regidora de Joventut, Vero Reyes, ha destacat «la multitud de persones de la zona de la Costera que reivindicaven un festival de música en la nostra llengua i que veuen les seues peticions complides amb aquest festival». A més, la regidora ha volgut agrair la col·laboració de joves de la Font de la Figuera en el desenvolupament d’aquest festival, comptant amb la seua opinió en tot moment per poder realitzar una Setmana de la Joventut afí al seu gust.

Les entrades per a aquesta tercera edició ja poden adquirir-se al següent link:

https://www.notikumi.com/channel/pro21/2016/8/12/figuer-festival-2016

No hay comentarios

Dejar respuesta