Festa de l’Orgull LGTBIQ+ 2023 a Xàtiva

La vetlada tindrà lloc aquest dissabte 1 de juliol, a partir de les 23.00 h, al Jardí de la Pau de Xàtiva, amb entrada lliure i gratuïta

Amb aquest esdeveniment es conclou la programació de l’Orgull LGTBIQ+ 2023 de Xàtiva

XÀTIVA. L’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQ+ de Xàtiva i voltants, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i el Consell de la Joventut de Xàtiva, organitza una Festa de l’Orgull LGTBIQ+ 2023 a la capital de la Costera, per a aquest dissabte 1 de juliol, a partir de les 23.00 h, al Jardí de la Pau de Xàtiva. En concret, l’esdeveniment comptarà amb les actuacions de Parrusa Riot (a les 23.00 h) i del DJ xativí Fran Cabrerizo (a les 00.30 h).

Amb aquesta festa es conclou una programació de l’Orgull LGTBIQ+ 2023 de Xàtiva amb una valoració molt positiva. Tots els actes, fins al moment, han tingut una gran participació. La concentració del Dia de l’Orgull a la porta de l’Ajuntament va ser la que més afluència ha tingut des que es realitza, així com l’obra «Riures fora de l’armari», del divendres 30 de juny al Gran Teatre, i el sopar de pa i porta, previ a la Festa de l’Orgull de Xàtiva, han exhaurit totes les places disponibles.

Des de l’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQ+ de Xàtiva i voltants fan una última crida a la participació en la Festa de l’Orgull LGBIQ+ 2023 de Xàtiva, agraeixen la molt bona acollida de la programació i recorden que la lluita per defensar el dret a ser i estimar lliurement ha de produir-se durant tots els dies de l’any.

No hay comentarios

Dejar respuesta