L’estudiant Ferran López Guitart medalla de plata a les Olimpiades Nacionals d’Informàtica

L’estudiant de la Llosa de Ranes Ferran López Guitart, medalla de plata en las Olimpiades Nacionals d’InformÀtica. 


Ferran López Guitart, de la Llosa de Ranes que cursa els estudia els estudis de segon de batxillerat a l’IES Lluís Simarro de Xàtiva, ha aconseguit la medalla de plata a les Olimpiades Nacionals d’Informàtica que s’han realitzat a la Facultat d’Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya, a Barcelona.

L’Olimpiada Nacional d’Informàtica és un concurs nacional amb una vessant algorítmica i de programació. En ella participen els alumnes deleccionats d’arrèu del país que abans han participat en diverses proves classificatòries i que tingueren lloc a Barcelona per a la fase final que va incloure 8 hores de competició repartides en dos sesions entre divendres i dissabte.

Ferran, com ja saben, es va proclamar campió d’Espanya a l’Olimpiada Lingüística i va aconseguir la medalla de bronze a la Olimpiada Nacional de Matemàtiques. Amb aquesta suma ja tres en tres àmbits completament diversos que perfilen un jove estudiant amb reconeixement multidisciplinar a nivell nacional, i està per veure si també internacional.

No hay comentarios

Dejar respuesta