Feliu Ventura ofereix una actuació inèdita al Festival de la Cançò de Xàtiva

Les seves cançons van captivar al públic


El cantant xativí Feliu Ventura va actuar ahir al XXI Festival de la Cançó que va tindre lloc a la plaça de la Seu de Xàtiva. Ventura es va presentar al seu públic amb una banda excepcional organitzada per a l’ocasió que va comptar amb 7 músics sota la direcció musical de Borja Penalba.

El repertori seleccionat per a l’ocasió va recollir les peces més celebrades del repertori del xativí, amb especial atenció al seu darrer treball ‘Referents’ i a les cançons dedicades a Xàtiva.

Remarcar que el passat 2014 Feliu Ventura celebrava 20 anys de trajectòria sobre els escenaris i aquesta era la primera vegada que el cantant actuava en aquest festival.

Feliu va donar les gràcies per poder actuar a la seva localitat després de tants anys. També va destacar que els joves artistes haurien de tindre l’oportunitat d’actuar a la seva ciutat. Va dir que durant la seva trajectòria ha tingut un camí difícil, mai se li ha facilitat al seu poble un espai per a actuar, “espere que això no li torne a passar a cap solista de la ciutat”, va manifestar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − 9 =