Aquesta vesprada tindrà lloc la recorreguda de les Falles de Xàtiva 2016

A les 17:00 horees han quedat totes les comissions falleres davant l’Ajuntament per iniciar la tradicional recorreguda de les Falles i mostrar amb orgull les diferents distincions obtingudes ahir a l’entrega de premis.

Aquesta passetjada, que com cada any recorrerà una per una totes les falles de la ciutat, estarà amenitzada per les diverses xarangues que ofereix cada comissió i per bones dosis de beguda que carregaran els fallers més majors.

Aquest any, el recorregut ha sigut modificat per a finalitzar el passeig a la falla del Mercat, que coincideix amb el seu 50 aniversari.

falleras-recorrido


En Castellá;

A las 17:00 horees han quedado todas las comisiones falleras ante el Ayuntamiento para iniciar la tradicional recorrido de las Fallas y mostrar con orgullo las diferentes distinciones obtenidas ayer a lo entrega de premios.

Esta paseo que como cada año recorrerá una por una todas las fallas de la ciudad, estará amenizada por las diversas charangas que ofrece cada comisión y por buenas dosis de bebida que cargarán los falleros más mayores.

Este año, el recorrido ha sido modificado para finalizar el paseo a la falla del Mercado, que coincide con su 50 aniversario.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + cuatro =