Exposició de Toni Espinar i la presentació d’un llibre sobre la guerra civil a Xàtiva

El llibre “Curts de la guerra civil” de Paco Martínez Tolosa es presentarà a les 20 hores al pati, i l’exposició d’Espinar es podrà visitar fins el proper 1 d’agost

La Casa de Cultura de Xàtiva albergarà a partir de demà una exposició de l’artista i muralista Toni Espinar, que porta per títol “El calze de la desconstrucció” i que es podrà visitar a partir de les 19 de la vesprada a la Sala de les Columnes (amb accés des de l’Albereda Jaume I) fins el proper 1 d’agost.

L’exposició està dividida en tres parts, una de les quals és la projecció d’un vídeo en el qual companys i amics de l’artista parlen o treballen a partir de la seua obra. A més a més, també es mostrarà un recopilatori de murals que Espinar ha realitzat al llarg de la Comunitat Valenciana, així com també part de la seua obra pictòrica en gran format.

José Antonio Espinar és especialista en treballs relacionats amb el muralisme, la restauració i la pintura de cavallet, i porta des de 1995 realitzant encàrrecs pictòrics, grans murals i restauració de patrimoni.

L’altra cita prevista per a aquest divendres a les 20 hores al pati de la Casa de Cultura és la presentació del llibre “Curts de la guerra civil”, de Paco Martínez Tolosa, el primer d’una sèrie de contes que es publicaran pròximament.

L’accés està limitat a 50 persones, podent reservar plaça al telèfon 615 960 195. En cas de no arribar al màxim permès, es podrà accedir sense reserva fins a completar l’aforament. Durant l’acte es realitzarà una escenificació en la que donarà a conèixer el conte.

No hay comentarios

Dejar respuesta