Exposició de Carmen Garcia Gordillo a La Colectiva de Xàtiva

Carmen García Gordillo, va estudiar Belles arts a València i després va viure 10 anys a Barcelona, on va estudiar gravat a les escoles Llotja i Massana. Va treballar a l’Empordà en un taller de gravat fent edicions per a galeries de Barcelona. A més de pintar per a exposicions ha treballat il·lustrant, sobretot portades de llibres.

L’obra de Carmen García Gordillo sorprén i atrau al primer colp de vista. Color, figuració, composició, ritme i paleta molt personal… però intuïxes que hi ha més i ho trobes.

Transmet harmonia, concòrdia, acord, concert…I en ”Silenci i color” amb un total de 29 obres , curiosament repetix pocs formats; amb diferents suports i mesures, cada peça transmet una lectura a través de la sinuositat i sensibilitat de la figura femenina on la naturalesa, la nit, el mar, paisatges exòtics i el món dels somnis aconseguix comunicar i fer-nos sentir sense paraules, sense explicacions.

Així doncs, Carmen García ens invita a endinsar-nos en els amagatalls de l’experiència emocional reflectida en la pintura.

El seu “mon” ens relata, si volem vore, històries i vivències a través de la seua obra també compromesa amb els seus interessos; avançant en l’autoconeixement, món interior, meditació i la relació de tot açò amb la creació artística…generant una connexió amb inquietuds i sensibilitats semblants. Recomanable.  Fins al 20 de Febrer a La Colectiva
Sales Prats

carmen.2

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 15 =