Experts de la Universitat explicaran a Xàtiva com crear cooperatives de serveis socials per a aturats

El proper divendres 16 de setembre, a les 18:00h, la Casa de Cultura acollirà la jornada «Benestar, formació, territori. Economia Social i cooperativisme». Es tracta d’una activitat dins del programa de jornades conjuntes que organitzen la Universitat de València i la Diputació de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva. La jornada està oberta al públic en general i es lliurarà certificat d’assistència.

En aquesta jornada s’exposarà, analitzarà i debatrà sobre temes d’especial interès i actualitat per a la societat local a través de les ponències de personal docent i investigador de la universitat. En aquest cas, les conferències se centraran en assumptes d’economia social i ocupació en espais rurals, on s’abordarà tipus de cooperatives de serveis socials per a aturats: constitució, funcionament i règim d’aquestes o el paper dels ajuntaments en el seu foment. L’objecte d’aquest programa és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana.

PROGRAMA

18:00h Inauguració
ROGER CERDÀ BOLUDA
Alcalde de Xàtiva
MERCEDES BERENGUER LLORENS
Diputada de Benestar Social
JORGE HERMOSILLA PLA
Vicerector de Participació i Projecció Territorial. UV

18:15h Taula rodona
Modera: SALVADOR MONTESINOS OLTRA
Departament de Dret Financer
«Muntem una cooperativa»
Mº PILAR ALGUACIL MARÍ
Departament de Dret Financer
«Contractació pública de cooperatives»
Mº JOSÉ VAÑÓ VAÑÓ
Departament de Dret Mercantil

19:30h Debat

20:00h Cloenda


En Castellá:

El próximo viernes 16 de septiembre, a las 18h, la Casa de Cultura de Xàtiva, acogerá la jornada «Bienestar, formación, territorio. Economía Social y cooperativismo». Se trata de una actividad dentro del programa de jornadas conjuntas que organizan la Universidad de Valencia y la Diputación de Valencia, con la colaboración del Ayuntamiento de Xàtiva. La jornada está abierta al público en general y se entregará certificado de asistencia.

En esta jornada se expondrá, analizará y debatirá sobre temas de especial interés y actualidad para la sociedad local a través de las ponencias de personal docente e investigador de la universidad. En este caso, las conferencias se centrarán en asuntos de economía social y empleo en espacios rurales, donde se abordará tipos de cooperativas de servicios sociales para parados: constitución, funcionamiento y régimen de éstas o el papel de los ayuntamientos en su fomento. El objeto de este programa es contribuir a la formación y transferencia de conocimientos de la sociedad local, en la dimensión territorial, comunitaria y ciudadana.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − cuatro =