Èxit del 3×3 Maria Pina

SONY DSC

Els passats 27 i 28, el Pavelló del Genovés va albergar la tercera edició del de 3×3 Maria Pina. Un 3×3 especial i amb un caràcter benèfic donaren els dos dies un ambient de bàsquet immillorable al poliesportiu del Genovés. Un 3×3 amb Maria Pina, per a la qual està siguent una temporada diferent, exitosa i que en un futur de segur que recordarà com una de les millors de la seua carrera esportiva.

Considerada millor jugadora en una de les jornades de la lliga femenina d’aquesta temporada, una de les jugadores amb millors estadístiques de la lliga, internacional amb la selecció espanyola absoluta, i sobretot una gran persona. “Veure la gent que arrastra, l’estima que tenen les xiquetes i xiquets per la seua persona, els signes d’afecte que té en cadascuna de les persones que li reclamen atenció, i el tracte que té en totes i cadascuna de les persones és simplement educatiu i formatiu. Per a nosaltres, un club de poble, en el que la formació de jugadors i jugadors és l’objectiu bàsic pel qual ens moguem, és un luxe que jugadores com Maria Pina estiguen al nostre costat. Ho hem comentat vàries vegades, però no és comú veure esportistes d’èlit moure’s en aquestos registres. Com milloraria l’esport si existiren més persones com Maria Pina!!!. Molt gran jugadora, però sobretot una molt gran persona. Gent com tu és la que reialment fa falta”

SONY DSC
SONY DSC

Un 3×3 que va començar el dimarts 27 a les 10 del matí, en la categoria de minibàsquet amb cinc pistes, simultànies, tots jugant al mateix temps i que donava una imatge del pavelló espectacular. Clubs com l’Escola de Bàsquet L’Olleria, el C.B. Algemesí, C.B. Canals, NB Xàtiva, Perfumerias Avenida de Salamanca, Club Abastos de València, Bàsquet Benigànim, Bàsquet Manuel, Bàsquet Godella, CSA Carcaixent, un  equip de Madrid, el propi C.B. Genovés i altres clubs i particulars es van inscriure per a aquesta jornada matinal, que en cap moment va deixar de jugar a bàsquet.

SONY DSC
SONY DSC

De manera ininterrompuda, fins a les 11.30, quan es va parar per fer una sèrie d’activitats amb la pròpia Maria Pina i un esmorzar per a tots els inscrits. Després del mateix al pavelló es va tornar a jugar a bàsquet fins les 14.00 on es va donar per finalitzada la jornada de bàsquet, cosa que es va repetir el dia següent, però ara amb cistella per als més grans, des d’infantils fins a júniors. Una cosa a destacar en el 3×3 va ser al caràcter benèfic de l’activitat, que en aquesta ocasió anava destinada a ASPROMIVISE Tota la recaptació va ser donada per a questa entitat que atén a Persones amb Diversitat Funcional.

SONY DSC
SONY DSC

Aquesta Associació, mitjançant el seu centre ocupacional també disposa d’un equip de bàsquet de persones amb diversitat funcional, les quals van estar els dos dies al pavelló , alguns acompanyat, altres col·laborant en tasques organitzatives i altre inclús jugant. Un ambient inclusiu que li dóna si cap, un plus al 3×3. Esport inclusiu pel qual s’ha de treballar i que en aquet cas, Maria Pina va ajudar a donar un pas endavant i treballar per la integració. No podia ser d’altra manera i des del CO Ocupacional, la seua directora, Amor Amorós, també volia agrair a aquesta jugadora l’haver pensat en un col·lectiu com el nostre en aquesta activitat benèfica. Si que és cert que la integració de les persones en les que nosaltres passem el nostre dia a dia, l’esport es fonamental, per tant persones que es mouen en l’elit, que se’n recorden de nosaltres sempre ens ajudarà a incloure’ns un poc més en esta societat. Així sols paraules d’agraïment per a Maria Pina i desitjar-li el millor”.

Una vegada acabat el campionat, el C.B. Genovés també tenia paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que de manera desinteressada han col·laborat per a que aquest esdeveniment fóra tan exitós. A les persones del Campus Maria Pina,  als entrenadors del C.B. Genovés, usuaris del Centre Ocupacional, Eva Oliva, Lluïsa Tolosa, l’empresa Aciestic, l’Ajuntament del Genovés, a totes les jugadores i jugadors, als seus familiars per acompanyar-los durant els dos matins i com no a Maria Pina. Amb la combinació de tots ells el 3×3 no haguera resultat exitós. Per a concloure l’acte, Maria Pina va nomenar unes paraules en les que va agrair a tota la gent que havia col·laborat en el 3×3, i sobretot mostrava la seua satisfacció per tal i com havia transcorregut aquest matí de bàsquet.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + uno =