Eva Gómez actuarà a la Festa Isabelina el proper divendres en la Casa de les Dones a Xàtiva

La Casa de les Dones de Xàtiva (Pl. Espanyoleto, 15) acollirà divendres (7 de juliol a les 19:30) la Festa Isabelina organitzada per l’Associació de Dones 5C junt a Acció Cultural del País Valencià, una cita en què es convida els assistents a la lectura pública de poesía escrita per dones i en què actuarà Eva Gómez.

Les Festes Isabelines, són celebracions literàries i musicals que tenen com a objectiu fer visible i compartir la literatura feta en valencià per dones. El nom s’ha pres de dues de les grans escriptores, Isabel de Villena i Isabel-Clara Simó i es pretén recuperar i valorar la genealogia de les dones referents de la nostra literatura. Les Festes Isabelines són la celebració de la riquesa de les seues obres i el reconeixement i la gratitud per haver-nos obert el camí, però també un moment per reconèixer i descobrir moltes altres dones que han fet i/o fan i faran literatura en la nostra llengua.

Aquesta de Xàtiva començarà a les 19:30  i intercalarà l’actuació d’Eva Gómez amb la lectura de poemes per part de les dones migrants que formen part de 5C. Aquelles persones del públic que desitgen llegir algun poema -amb l’única condició que siga una obra en valencià escrita per una dona- també tindran un espai reservat.

No hay comentarios

Dejar respuesta