EUPV celebra el seu tradicional esmorzar de Fira

 

Malgrat que la convocatòria es va iniciar fa pocs dies per xarxes socials “L’Esmorzar de Fira” d’Esquerra Unida Xàtiva ha reunit un nombros grup de simpatitzants de la formació així com a tots els seus regidors i regidores i bona part de la militància.

L’acte ha comptat també amb la presència de la Diputada d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, delegada de l’area d’Inclusió Social i Memòria Històrica a la Diputació de València.

esmorzar-esquerraunida2 El coordinador local del col·lectiu Miquel Lorente ha destacat la importància d’aquesta convocatòria festiva i ha dit “que som un grup amb la força i l’esperança per continuar treballant per la gent i amb a gent. Apostem per la transformació i aquesta és imparable en la nostra ciutat”.

També ha valorat les novetats que incorpora la Fira de Xàtiva aquest any afirmant que ‘la transformació també ha arribat a la Fira i amb ella hem aconseguit una major seguretat, hem guanyat nous espais i estem fent-la més atractiva per als xativins i xativines, però sobretot per a la gent que ens visita aquestos dies”

esmorzar-esquerraunidaEl col·lectiu local d’EUPV Xàtiva Unida ha valorat aquesta trobada perquè és així com es mostra que la força d’aquest col·lectiu radica a connectar amb la gent i que la nova política és sens dubte l’es fa des del carrer i ajunto les persones, escoltant-los i vivint en comú tant les festes com les problemàtiques.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 − 1 =