EU organitza una visita guiada pel castell de Xàtiva i el seu entorn

Dins la programació mensual d’activitats del col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva, aquest dissabte hi ha prevista una visita guiada per la muralla, la Torre del Sol, l’església de Sant Feliu, el Castell i els aljubs de Xàtiva. L’activitat està oberta a tota la ciutadania, però, com que hi ha places molt limitades, es recomana fer-ne una inscripció prèvia.

Aquesta visita forma part d’una sèrie de rutes guiades que Esquerra Unida Xàtiva va organitzant des del principi de setembre. L’objectiu és facilitar i millorar el coneixement de la ciutat, la història i el patrimoni xativins com a base per a enriquir l’estima per allò més nostre.

Esquerra Unida ha acordat amb l’Associació de Guies Turístics de Xàtiva el disseny d’aquestes visites de manera que estiguen fetes per professionals i puguen ser una novetat tant pel que fa al format i el contingut com al recorregut i l’estil.

L’eixida està prevista a les 9:30 h des de la plaça de Sant Jordi cap a la torre del Sol; tot seguit es visitarà l’església de Sant Feliu i la Nevera. La ruta continuarà amb la pujada al Castell, on es farà la visita guiada completa. L’activitat té un preu de 10,40 euros, 9,20 euros per als pensionistes i 1,2 euros per als xiquets menors de 14 anys, inclou l’entrada al Castell i té una durada aproximada de 3 hores.

Per a participar en aquesta activitat cal reservar la plaça en el correu electrònic: organitzacio@euxativa.com o també en els perfils de Twitter i Facebook d’Esquerra Unida Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta