EU organitza un bus per a la manifestació contra la violència masclista

L’Espai Feminista d’Esquerra Unida Xàtiva ha plenat ja el 90% de les places del bus per a participar en la manifestació contra la violència masclista a Tarragona el proper dissabte 5 de novembre. Segons Estrella Jimenez, de l’Espai Feminista, “aquesta lluita no és només de les dones, és un problema de tota la població i el govern ha de prendre consciència i mesures serioses per eradicar aquestos assasinats”
Igual que el darrer any a Madrid, des del col.lectiu “ tornem a creure de vital importància dir NO ÉS NO i posar fi a aquesta forma de terrorisme cap a les dones amb una veu ben forta.
El preu del bus d’anada i tornada a Tarragona és de 12 euros i per prendre part en aquesta activitat cal inscriure’s enviant un correu electrònic a: espai.feminista@euxativa.com

Des de l’organització s’informa que a hores d’ara ja hi ha més del 90% de les places disponibles cobertes però l’inscripció podrà fer-se fins el proper dissabte dia 29 deixant nom i telèfon de contacte.
D’altra banda, l’Espai Feminista re-inicia hui dijous el seu cicle de cinema feminista amb la projecció de la pel.lícula suïssa “Las chicas de la lencería”. La projecció tindrà lloc a la seu d’Esquerra Unida del carrer Sant Francesc a les 20 h.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho + diecinueve =