Estabilitzat l’incendi forestal a Bicorp

El Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut durant aquesta nit i des d’ahir a les 17:30 a un incendi forestal a Bicorp.

Durant la jornada del dissabte, el Consorci va dirigir un dispositiu d’extinció amb 3 dotacions de bombers del Consorci, 3 unitats de bombers GVA-Sgise, 11 brigades de Diputació, 10 mitjans aeris i diferents comandaments.

L’incendi es va donar per controlat prop de les 21h després que els mitjans aeris, especial menció als Air Tractor, flanquejaren la part oposada a l’anomenada columna que estava desplomant-se per l’efecte de la tormenta.

L’actuació dels mitjans aeris, junt als treballs de les dotacions a terra ha fet que l’evolució de l’incendi siga favorable. L’incendi a hores d’ara no està extingit i es seguirà treballant en la zona amb relleu del personal durant el matí.

Des del Consorci Provincial de Bombers de València volem recordar que ens trobem en alerta màxima d’incendis forestals donada l’onada de calor. Hem d’extremar la precaució durant aquestos dies.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 − 4 =