Hui assemblea ciutadana d’Esquerra Unida Xàtiva al Barri Nord-oest

Assemblea ciutadana este divendres a les 19 hores al Barri Nord-oest.

Després l’èxit del darrer divendres a la plaça Sant Francesc, el col.lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva surt al carrer de nou per a fer una assemblea ciutadana i explicar la seua tasca a l’Ajuntament. Aquestes assemblees desperten molt d’interés ciutadà pel fet de poder preguntar, opinar i demanar als representants en l’Ajuntament.

Serà el pròxim divendres 20 a partir de les 19 hores a la plaça Vicent Andrés Estellés (Barri Nord-Oest) amb la presència dels cinc regidors i regidores d’aquesta formació a l’Ajuntament que aproparan la tasca realitzada en els quasi dotze mesos al govern de la ciutat.

El coordinador d’Esquerra Unida Xàtiva i primer tinent d’Alcalde a l’Ajuntament Miquel Lorente ha dit que des de l’entrada en el govern local “el repte per a les dones i homes d’Esquerra Unida ha estat governar per transformar la ciutat” i que la ciutat de Xàtiva està necessitada de “molta participació de la societat civil i no recaure en les velles polítiques” coses per les quals es treballa des del govern.

Després d’aquesta assemblea i coincidint amb l’aniversari del resultat electoral que portà el canvi al consistori xativí, el dissabte 28 de maig tindrà lloc una Assemblea i festa de celebració amb la participació de responsables municipals de municipis veïns on la unitat de l’Esquerra ha propiciat el canvi que la gent demanava i que en l’actualitat viuen immersos en la transformació social que demanda una societat oberta i disposta a ser partícips actius en els canvis dels seus pobles i ciutats.

Aquesta última Assemblea tindrà lloc a la glorieta de José Espejo i finalitzarà amb un sopar i festa de tots el assistents que vulguen prendre part amb un sopar de baix braç.

No hay comentarios

Dejar respuesta