Es presenta la guia elaborada pel Servei de Radiologia de l’hospital de Xàtiva

Hui es presenta en l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva el MANUAL D’ECOGRAFIA DOPPLER que ha editat el Servei de Radiologia del Departament de Salut.

A l’acte està invitada la pràctica totalitat de professionals sanitaris del departament interessats a disposar d’este manual. Segons Teresa Diago, cap del Servei de Radiologia la finalitat d’este treball conjunt de tots els professionals del Servei ha sigut “editar una guia el més senzilla i pràctica possible, per a aquells professionals interessats a iniciar-se i endinsar-se en el món de l’ecografia Doppler” i “sense ser un llibre de coneixements sobre el Doppler”, basar-se en l’experiència àmplia demostrada d’este Servei en la formació en esta tècnica diagnòstica de radiologia.

El Servei de Radiologia de l’Hospital de Xàtiva és des de fa més de 20 anys un centre de referència a la Comunitat Valenciana per a la formació de professionals i s’ha especialitzat en la formació en ecografia doppler.

El manual es basa en l’experiència de tots estos anys i pretén estructurar una sèrie de conceptes bàsics que permeten, de forma senzilla i guiada, realitzar una exploració d’ecografia doppler. La guia oferix la possibilitat d’accedir per mitjà de codis QR a material audiovisual addicional amb exemples pràctics que faciliten l’aprenentatge i la millora del coneixement d’esta tècnica.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × tres =