Énguera celebrarà la I Fira de l’Oli d’Oliva els dies 6, 7 i 8 d’octubre
A la inauguració assistiran la sendora Estela Darocas, el president de La Diputació de València Vicente Mompó, el diputat provincial de Turisme i Esports, Pedro Cuesta i l’alcaldessa d’Énguera, Matilde Marín.
L’oli d’oliva verge extra és un producte d’alta qualitat. Amb un sabor distintiu, l’oli que es produeix a Énguera, ofereix una gran versatilitat en la cuina mediterrània amb un sabor suau i equilibrat.
La seua aroma i textura són excepcionals, convertint-lo en una elecció perfecta per a realitzar el sabor dels teus plats.
Els pròxims dies 6,7 i 8 d’octubre tindrà lloc a Énguera.
La inauguració serà el dia 6 a les 18.30 hores, encara que des de primera hora del matí del mateix dia, es podrà gaudir ja de diferents activitats com a ponències, tastos d’oli i Showcooking.
A l’acte d’inauguració assistiran la senadora Estela Darocas, el president de La Diputació de València Vicente Mompó, el diputat provincial de Turisme i Esports, Pedro Cuesta i l’alcaldessa d’Énguera, Matilde Marín.
Énguera es vist de gala per a donar inici a l’esperada. I Fira de l’Oli, un esdeveniment que ret homenatge a la rica tradició de producció d’oli d’oliva de la regió i celebra l’excel·lència en la indústria setrill. La inauguració tindrà lloc a l’esplanada al costat de la Cooperativa Campoenguera, lloc on durant tres dies es donaran cita els expositors.
A més, en el gruix de la programació, Énguera ofereix una oferta molt àmplia d’activitats amb visites guiades i teatralitzades, rutes senderistes, espais infantils…
Aquest esdeveniment que es realitza per primera vegada, pretén convertir-se en una cita anual per a atraure a milers de visitants de tota la regió i més enllà. L’alcaldessa d’Énguera, Matilde Marín, afirma que:» la importància de l’oli d’oliva en la cultura i l’economia de la població».
Durant els dies de la fira, els assistents podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats, que inclouen tastos d’oli d’oliva, demostracions de cuina en viu, visites a olivars locals i activitats educatives sobre la producció d’oli d’oliva. A més, els llocs de menjar i mercat oferiran productes regionals, olives, vins locals i artesania, potenciant així el nostre producte local.