Énguera celebrarà en octubre la primera «Feria del Aceite»

.- L’Ajuntament d’Énguera amb la col·laboració de la Cooperativa Campoenguera i La Diputació de València, organitzen la I Edició de la «Feria de Aceite» els dies 13, 14 i 15 d’Octubre.

La I Edició de la «Feria del Aceite» està en plena preparació. L’Ajuntament d’Énguera aposta pel producte estrella de la zona i de la nostra gastronomia, l’oli d’oliva i altres productes elaborats en la població.
Tres dies de festa gastrocultural, en els quals agricultors/as, cuiners/as, productors/as, mostraran la qualitat del producte i el seu arrelament al terreny.
Un programa d’activitats, que faran que aquesta Fira siga l’experiència més atractiva entorn a l’oli d’oliva, on a més els comerciants d’Énguera, presentaran els seus productes de referència com a vins, carns i embotits.
El programa d’actes s’ha dissenyat per a les famílies, grups d’amics o persones que vulguen conèixer Énguera-gastronòmica, Énguera-turística, Énguera-històrica.
Ponències, tastos d’oli, tastos de vi, degustacions, rutes culturals, zona gastronòmica, visites guiades per la Cooperativa Campoenguera, showcooking , ruta teatralitzada, activitats en zona infantil i degustació de gaspatxos, són només algunes de les ofertes que s’estan preparant per als dies de la I «Feria del Aceite» d’Énguera.
Énguera amb aquesta Fira, es consolida com una oferta gastronòmica, cultural i turística d’interior i de qualitat. L’Ajuntament d’Énguera, amb el suport de la Diputació de València (Turisme), posicionen a Énguera com a localitat de visita obligada, ampliant el calendari d’esdeveniments, que al llarg de l’any es realitzen per a promoure el turisme i la dinamització econòmica de la població.
S’adjunta material gràfic amb el cartell oficial i fotografies de Matilde Marín, alcaldessa d’Énguera, Pedro Cuesta, diputat provincial de Turisme i Esport, Estela Darocas, Senadora, Eva Sáez regidor de turisme i Paloma Aparicio i Teo Mes de la Cooperativa Campoenguera.

No hay comentarios

Dejar respuesta