En setembre s’elegira al representant de Bixquert a l’Ajuntament de Xàtiva

Les eleccions d’Annauir seran aquest diumenge i les de Torre d’en Lloris i Sorió, una setmana després, mentre que el procés de Bixquert s’iniciarà en setembre

Xàtiva, 4 de juliol de 2023.- Després del plenari de constitució celebrat el passat dimecres 28 de juny, l’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat el procés participatiu d’elecció dels alcaldes o alcaldesses pedànies, establint el calendari adient per a la celebració dels dits processos. Així, el proper diumenge 9 de juliol tindrà lloc l’elecció del representant de l’ajuntament a la pedania d’Annauir, mentre que diumenge 16 de juliol serà el torn de les pedanies de la Torre d’en Lloris i Sorió. El procés per a l’elecció del representant de l’ajuntament a Bixquert s’abordarà durant el proper mes de setembre.

En el procés d’elecció d’alcalde o alcaldessa d’Annauir, Torre d’en Lloris i Sorió, podran participar totes aquelles persones que siguen titulars de la propietat d’un immoble en aquestes entitats locals menors dependents del municipi de Xàtiva. Cal recordar que la designació dels alcaldes o alcaldesses pedànies és competència de l’alcaldia de Xàtiva, encara que des de 2015 se celebren processos participatius per a l’elecció d’aquests representants municipals en les seues pedanies.

Pel que fa al cas d’Annauir, el termini per a la presentació de candidatures s’inicia hui, dimarts 4 de juliol i va fins divendres 7 de juliol a les 14 hores. Per a presentar la candidatura, tan sols cal remetre un correu electrònic a la següent adreça: participacio@ayto-xativa.es.

Les votacions d’Annauir se celebraran diumenge 9 de juliol, a les 20h, al local social de la pedania, conegut com a Les Escoles, on hi hauran disponibles paperetes amb el nom de les persones candidates. Una vegada finalitzat el recompte, la persona que haja obtingut la major quantitat de vots populars serà investida com a alcalde o alcaldessa pedania.

En el cas de la Torre d’en Lloris i Sorió, el procediment per a presentació de candidatures serà el mateix, mitjançant un correu electrònic a participacio@ayto-xativa.es, amb un termini de presentació que anirà de dilluns 10 de juliol a divendres 14 de juliol, a les 14 hores.

Finalment, els requisits per a l’elecció de representant de l’ajuntament a Bixquert es faran públics durant el mes de setembre, de manera prèvia a l’inici del procés d’elecció.

No hay comentarios

Dejar respuesta