Emotiu comiat de Paco Sánchez Roca com a director de Primitiva Setabense de Xàtiva

Paco Sánchez Roca dóna per finalitzada la seua etapa com a Director Titular de la Primitiva Setabense de Xàtiva, » la Música Vella», oferint el passat dissabte, 24 de novembre, un extraordinari Concert de Santa Cecília, on la Banda va ratllar, una vegada més, a un altíssim nivell interpretatiu.

Va ser un acte molt emotiu on els dos Director Honoraris de la Societat, Eduardo Cifre Gallego i Francisco José Perales Ferre, li van lliurar d’un detall recordatori per la seua professionalitat i bon fer al capdavant de la Banda Simfònica en aquestos darrers anys. Tot el públic, que omplia el Teatre de Xàtiva, també li ho va reconèixer amb efusius i llargs aplaudiments , valorant eixí la seua excel.lent llavor com a Director.

despedia-director-musica-vellaLa seua decisió obeeix a raons personals i de caràcter voluntari. En paraules del propi Director: «tenia molt clar des del principi que la meua estada com a Director titular «de la meua Banda» no deuria ser molt llarga, ha estat un somni complit i crec que el treball realitzat ha estat molt positiu. Deixe una gran Banda, amb un nivell i qualitat interpretativa excel·lent, fruit del treball i dedicació de tots els músics, als que estaré immensament agraït per l’entusiasme en fer música i desitge que la nostra Societat Musical siga capdavantera en qualitat, compromís i nivell artístic. Sempre he cregut, i així ho he fet en quasi trenta anys dirigint, que un director deu eixir d’una societat musical quan està en el seu millor moment, i una vegada més m´he aplicat eixa filosofia.»

La primera part del Concert va estar a càrrec de La Jove Orquestra de la Primitiva, dirigida per José Martínez Colomina, interpretant dues composicions de Beethoven ,l’obertura «Coriolano» i «la Primera Simfonia».
En la segona part li va correspondre el torn a la Banda Simfònica interpretant: un pasdoble d’estrena, dedicat al que fóra President de la Societat «José Tormo Camarasa» ,compost per Paco Perales; la «Obertura Festiva» de Shostakovich i una magnifica versió del «Capricho Español» de Rimski-Korsakov.

En paraules del seu President Jaume Vicent Solís Salinas: « desitgem al nostre, ja, exdirector la millor de les sorts en els seus futurs projectes professionals, que de segur els tindrà, i li agraïm la seua entrega, treball, dedicació, honestedat i professionalitat per «la seua Música Vella de Xàtiva».

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 + 11 =