Emoció i sentiment en el Comiat de Carla i Teresa, Falleres Majors de 2017

El Gran Teatre de Xàtiva va acollir el passat dissabte el comiat oficial a les Falleres Majors de Xàtiva 2017, Carla Sanchis i Teresa Aparicio, i les seues corts d’honor. L’acte va comptar amb lassistència de l’alcalde i president nat de la Junta Local Fallera (JLF), Roger Cerdà, la regidora de Falles, Lena Baraza, el president de la JLF, Jesús González, i alguns membres del govern local.

IMG_9128-w700-h468L’acte va començar amb un a paropòsit, interpretat per Calidoscopi Teatre, amb actors que pertanyen a ASPROMIVISE. Aquesta representació va narrar el conte d’un home que és escriptor i que té una família amb una xiqueta que pateix una malaltia des de menuda a la que perd, per culpa d’eixa malaltia. Un dia el pare es queda dormint i els seus personatges el visiten i li donen un poder, unes fulles de paper on tot el que escriga es farà realitat. El pare, com no, escriu el nom de la seua filla, ja que era el que més volia i el que més desitjava.

Seguidament es va procedir a l’acte protocol·lari amb les Falleres Majors, que van poder recordar amb un vídeo d’imatges, un any màgic i especial com a falleres majors que de segur no oblidaran mai. Les comissions falleres de la ciutat acompanyaren a les Falleres Majors en aquest acte que posa fi a l’any que han viscut.

IMG_9528-w700-h468Tamt Carla com Teresa van tenir paraules d’agraïment per als seus familiars, dames, acompanyats, amics i per a la Junta Local Fallera pel gran recolzament que han rebut en aquest any tan especial, ja que enguany «em pogut conviure amb dues juntes locals». A més, van fer extensius els seus agraïments, als pares i mares de les dames i els acompanyats així com a les persones que ja no estan entre nosaltres i a totes les persones que han compartit amb elles tots els bons moments. Per últim, remarcaren que tots i cada un dels actes han estat molt especials i no els oblidaran.

IMG_9476-w700-h468Per la seua banda, les mares de les Falleres Majors de Xàtiva, Carola i Maite, varen exercir de mantenidores de l’acte i la presentadora va ser María Sanvitorino. L’alcalde i el president de la JLF van dedicar paraules d’afecte i reconeixement per a ambdues joves.

[g-gallery gid=»32483″]

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + dos =