Els xiquets i xiquetes de l’Escoleta d’Estiu es preparen per a la Nit del Farolet

Durant l’activitat, els participants varen tallar les seues figures preferides i practicaren en primera persona com es fabrica un tradicional farolet a Canals. Aquests es lluiran durant la Nit del Farolet, que celebra la seua XX edició el proper dijous, 26 de juliol, en l’avinguda Vicente Ferri, on els menuts de la casa passejaran pels carrers de Canals amb el seu farolet. Així mateix, els assistents també gaudiran de la música, la dansa i la degustació de meló que l’Associació de Col·laboradors de Canals Ràdio ha preparat junt amb l’Ajuntament de Canals, l’Associació Musical Canalense, Danses Canyamars i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal.

Nit-del-Farolet2Per la seua part, l’Escoleta d’Estiu continua amb les seues nombroses activitats durant juliol i agost. Els xiquets i xiquetes practiquen natació a la Piscina Municipal, realitzen diferents manualitats i s’ho passen d’allò més bé amb els jocs que preparen per a ells les monitores i els monitors.

Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals i regidor de Joventut, «introduir una activitat de creació de farolets en l’Escoleta d’Estiu és una gran oportunitat per a acostar aquesta tradició tan canalina als xiquets i xiquetes, i així, animar-los també a què no es perden la Nit del Farolet».

Farolet1

No hay comentarios

Dejar respuesta