Els Violincheli Brothers actuaran aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

Els virtuosos germans Turlo van ser finalistes de Got Talent Espanya 2021 i interpretaran obres que van des de la música clàssica als temes més actuals

Xàtiva,10de maigde 2023.- El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest dissabte 13 de maig (a les 19 hores) l’actuació dels coneguts artistes «Violincheli Brothers», els germans Pablo i Alejandro Turlo (de 18 i 16 anys), finalistes de Got Talent Espanya 2021.

Després del seu gran èxit amb l’espectacle «Desconchertantes», aquests dos joves virtuosos del violí i del violoncel faran gaudir als assistents d’un viatge ple d’emocions amb alguns dels seus millors temes i noves creacions que van des de la música clàssica fins als temes més actuals.

Interpretaran obres d’artistes com ara J.S. Bach, Maneskin, Paco de Lucía, Chick Corea o Miguel Ríos, en un repertori heterogeni que no deixarà indiferent al públic. Junt als germans estaran presents també a l’escenari el xativí Pau Cháfer (al piano i als arranjaments), Alvar Calabuig (bateria), José Luis Robles (baix) i Toni Carrillo (guitarra).

Les entrades tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes) i es poden comprar a través de la pàgina web del Gran Teatre, d’Instanticket i presencialment a les taquilles del Gran Teatre dijous i divendres de 12 a 14 hores o des de dues hores abans de l’inici de l’espectacle.

No hay comentarios

Dejar respuesta