Els treballs sobre el Polígon Industrial «Les Moles» es posen en marxa

El Polígon Industrial «Les Moles» Sector I de Canals es troba en un estat deficient que requereix la realització de diferents actuacions de millora que es portaran endavant amb la subvenció de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç que redueix l’aportació que des del consistori es destina a aquesta acció.

Entre les actuacions que van a portar-se endavant, es millorarà l’enllumenat públic amb mesures d’eficiència energètica. També s’instal·laran sis unitats hidratants contra incendis i se substituiran els col·lectors per aconseguir una millora viària. A més, s’instal·larà la senyalització i identificació dels carrers i la senyalització horitzontal i vertical de tràfic. Per últim, amb l’objectiu de millorar la xarxa de pluvials, es treballarà el sanejament separatiu de les aigües residuals.

El departament d’Urbanisme, al capdavant del qual es troba el regidor Manu Sanchis, continua treballant i actualment estan centrats en el procés d’adjudicació a les empreses que han licitat les obres presentant el seu projecte.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha mostrat el desig de que “prompte comence la part efectiva de la intervenció i que amb la inestimable col·laboració de l’Administració Autonòmica puguem avançar en la millora del sòl industrial local”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 13 =