Els testimonis de Jehovà conviden a la població de Xàtiva a celebrar amb ells el Memorial de la mort de Jesús

Xàtiva. Encara que per a molts el diumenge 24 de març puga passar desapercebut, milions de persones arreu del món es reuniran en eixa data a poqueta nit per a commemorar la mort de Jesucrist.

El Memorial és l’esdeveniment més important de l’any per als testimonis de Jehovà, els quals ho celebren anualment el dia 14 de nissan segons el calendari jueu, de conformitat amb les paraules de Jesús: «Continueu fent açò en memòria meua», registrades en Lluc 22:19. Si bé hi ha més de 8,6 milions de Testimonis al món, més de 20 milions de persones van assistir a este esdeveniment l’any passat. 

«A nivell mundial, moltíssimes persones que no són testimonis de Jehovà acudixen al Memorial. Esperem que també els nostres veïns puguen acompanyar-nos a este important esdeveniment per a recordar la mort de Jesucrist i mostrar gratitud pel seu sacrifici. És una ocasió solemne i, al mateix temps, molt feliç», afirma Andrés Porres, portaveu dels testimonis de Jehovà.

Durant la reunió, que dura aproximadament una hora, es presentarà una conferència que explica la importància de la mort de Jesús i el que implica per a tota la humanitat.

A Xàtiva i totes les poblacions de la Comunitat Valenciana es durà a terme una campanya especial en el mes de març de 2024 amb l’objectiu de convidar les persones a la celebració anual del Sopar del Senyor i a una conferència pública que es presentarà el cap de setmana del 16 i 17 de març. 

Este discurs especial, titulat «La resurrecció serà la victòria definitiva sobre la mort», de 30 minuts de duració, es presentarà a les Sales del Regne i se centrarà en l’esperança bíblica de la resurrecció en un futur pròxim. 

Eduard Vidal diu: «Este discurs especial i el Memorial de la mort de Jesús, són esdeveniments als quals tota la meua família espera assistir amb il·lusió cada any. Sempre ens animen a reflexionar en com podem percebre i agrair el que Déu està fent i farà per nosaltres»». 

Si desitja saber més sobre com els Testimonis celebren el Sopar del Senyor, el convidem a visitar la secció Preguntes més freqüents sobre este esdeveniment que es troba en jw.org, el lloc web dels testimonis de Jehovà. 

No hay comentarios

Dejar respuesta