Els sopars populars protagonitzen les nits d’estiu a Canals

Canals. -03.07.2024- El passat divendres, 28 de juny, va donar inici l’activitat «Cultura de Carrer» impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals.
En este primer dia, els veïns i veïnes del carrer la Creu van gaudir de l’espectacle del grup femení de swing «The Glam Dolls Band».
El divendres 5 de juliol el sopar popular es trasllada al barri de la Torreta, concretament als peus del Torreó, amb l’actuació musical del grup BESARABIA. En esta ocasió, l’activitat s’engloba dins del Projecte Cultural Intermunicipal, propulsada per la Diputació de València a través del SARC.
El divendres 19 de juliol la cita tindrà lloc a la plaça del Calvari a Canals amb l’actuació del grup musical «En clau de Clot» amb «Al compàs del Romaní», una fusió de flamenc i música en directe.
I per a finalitzar estes nits al carrer, els sopars acaben en Aiacor, a la plaça Juan Carlos I, amb l’espectacle de pop-rock dels anys 70 i 80 del grup INERCIA.
«Gràcies a esta proposta recuperem l’essència de les festes dels carrers amb sopars i espectacles que es duran a terme durant els 4 divendres del mes. El consistori facilita les taules i les cadires i una picadeta perquè tot el veïnat passe una nit diferent a la porta de casa», expressa la regidora de Cultura, Loli Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta