Els socialistes repassen dos anys de govern municipal a Xàtiva

Amb motiu de l’arribada de l’equador de la vigent legislatura, el PSPV-PSOE de Xàtiva ha organitzat un acte públic per repassar el que han suposat aquestos dos anys de govern socialista a la ciutat. El proper divendres, a les 19:30h, al saló d’actes de la Casa de Cultura, tindrà lloc l’acte baix el lema “Obrint el nou temps a Xàtiva. Dos anys de govern municipal”.

Roger Cerdà ha fet un balanç general d’aquesta primera etapa: “li hem pegat la volta a la gestió municipal i hem dut a terme moltíssima feina. Si només tinc que escollir tres actuacions em quedaria, primer que res, amb la posada en marxa del CRIS i el CEEM com a expressió concreta de la notable millora de les polítiques socials de l’Ajuntament. D’altra banda, un avanç molt significatiu ha sigut l’augment de la participació ciutadana en la gestió municipal. I, com no, em quede amb la impecable gestió econòmica de l’Ajuntament durant aquesta primera part de la legislatura”.

A més de l’acte del proper divendres, estan previstos dos actes informatius més que tindran lloc els pròxims dimecres 28 de juny, a la seu de l’Associació de Veïns del Barri Nordoest i el dijous 29 de juny, al Centre Social de Majors d’Abu Masaifa. Així mateix, el PSPV-PSOE ha editat un butlletí informatiu.

D’altra banda, en la vesprada d’ahir militants de tota la Comunitat Valenciana es reuniren en el Centre Cultural de la Beneficència de València per a presentar la “Declaració a favor de la integració, la unitat i el canvi.” Es tracta del document que servirà com a punt de partida per als diferents grups de suport a la candidatura de Ximo Puig com a secretari general que s’estan creant en totes les comarques d’Alacant, València i Castelló.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × cinco =