Els Socialistes d’Ontinyent denuncien la negativa del govern central a destinar fons a la línea Xàtiva-Alcoi

La Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha qualificat de “autèntica burla” la negativa del Govern Central del PP a Madrid a destinar fons als pressupostos generals de l’Estat per millorar el tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi.

Cal recordar que la diputada nacional del PP Lola Alba va anunciar el passat mes de desembre que dins del Pla de Rodalies del Ministeri de Foment s’anaven a destinar 22 milions d’euros a la referida línia fèrria, dels quals 12 s’invertirien en la renovació de vies i els 10 restants en seguretat del servei. De la mateixa manera, s’ha deixat sense efecte la partida simbòlica de 100.000 euros que sí apareixia en els comptes de l’exercici anterior, ni tampoc apareix previsió d’inversions directes per als anys 2019, 2020 ni 2021.

Per a Torró “el cinisme del PP no té límits, la seva gestió en les administracions és sinònim de menyspreu i marginació a la nostra ciutat i comarca, i en el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat ha tornat a quedar clar”, concloïa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 3 =