Els socialistes de Xàtiva presenten la seua candidatura a les municipals

Roger Cerdà anuncia les línies mestres del seu programa electoral basades en quatre pilars: polítiques socials, creixement econòmic, turisme i cultura i inversions en infraestructures

presentacion-psoe-roger-2La vesprada del dissabte, els Jardins del Palasiet s’ompliren de militants i simpatitzants que acudiren convocats a la presentació de la candidatura del PSPV-PSOE de Xàtiva per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, candidatura encapçalada per Roger Cerdà. L’alcalde va estar arropat pels 21 homes i dones que integren la llista que es va donar a conéixer ahir en públic. A més de Cerdà, intervingueren en l’acte Xelo Angulo i Nacho Reig, números 2 i 3 de la llista, respectivament.

presentacion-psoe-roger-3Durant la seua intervenció, Cerdà va demanar un suport majoritari a la ciutadania «per tal de continuar transformant la realitat de Xàtiva i seguir pel camí de creixement per a totes i tots que iniciarem en 2015», en paraules de l’actual alcalde. Roger Cerdà va desgranar les línies mestres del seu programa electoral basades en quatre pilars: polítiques socials, creixement econòmic, turisme i cultura i inversions en infraestructures.

presentacion-candidatura-psoe-6En quant a les polítiques per a les persones, Cerdà va destacar que «invertirem 600.000 euros per a que l’educació infantil de 0 a 3 anys siga gratuïta a Xàtiva». L’alcalde socialista també es va referir al seu compromís per donar resposta a les demandes de la joventut de la ciutat, anunciant un pla d’ajudes al lloguer d’habitatges per a joves i per a persones desafavorides on s’invertirà 100.000 euros a l’any. També va dir que «hem creat 400 llocs de treball de manera directa, la mitat d’ells per a gent jove, i continuarem fomentant la creació d’ocupació amb una agència de desenvolupament local que pose en contacte als demandants d’ocupació amb les empreses de la ciutat i facilite la seua contractació».

presentacion-psoe-roger-4Cerdà va demanar el recolzament de la ciutadania per a iniciar un pla de modernització del comerç «que faça que Xàtiva torne a ser el referent comercial que ha sigut sempre», així com actuacions per a millorar l’oferta de sol industrial, mitjançant el desenvolupament de polígons amb parcel·les de major superfície que permeten l’ampliació o la instal·lació de noves empreses a la ciutat, generant més llocs de treball.

presentacion-psoe-roger-1El cap de llista del PSPV-PSOE també va anunciar que reivindicarà majors inversions de la Generalitat al castell de Xàtiva, principal recurs turístic de la ciutat. Cerdà va dir que «cal dur a terme una aposta ferma pel turisme i la cultura amb mesures com l’elaboració d’un pla director del castell, la dinamització de les visites amb especial atenció per al públic familiar, la unificació a través de la web de turisme tota la oferta cultural, d’activitats, d’oci i gastronòmica de la ciutat o fent de la part BIC de l’antic Convent de Santa Clara un espai turístic, fomentant les propostes d’oci i cultura».

Pel que fa a les inversions en infraestructures, Cerdà es va referir a la construcció del «nou col·legi d’educació especial Pla de la Mesquita que serà una realitat durant la pròxima legislatura». L’alcalde també va fer esment a la construcció del nou Palau de Justícia a Santa Clara, així com del nou Centre de Salud per a la zona est de la ciutat, «que prestarà servei a 11.000 usuaris que viuen a aquella part de la ciutat i ho necessiten». Finalment, Cerdà va anunciar l’ampliació del Pavelló de Voleibol amb la construcció d’un edifici annex amb noves pistes d’entrenament.

1- Roger Cerdà Boluda
2- Xelo Angulo Luna
3- Ignacio Reig Sanchis
4- Raquel Caballero Pastor
5- Pedro Aldavero López
6- Lena Baraza Lorente
7- Ricardo Martínez Navarro
8- Remedios Sinisterra Cariñena
9- José Vicente Benavent Cervera
10- Mariola Sanchis del Valle
11- Pepe Giménez Rivas
12- Carla Pastor Sanvictorino
13- José Antonio Climent Climent
14- Teresa Martí Estornell
15- Rafael Penadés Pla
16- Cristina Molina Ródenas
17- Francisco Cabrerizo Soler
18- Laura Fenollar Sanchis
19- Rafael Fuster Mejías
20- Paula Santamaría Martínez
21- Rafael Llorens Gosalbez

S1- Isabel Iniesta de la Hoz
S2- Ricardo Soriano Navalón
S3- Ana Mª Diego Vicedo


En Castellà:

Los socialistas de Xàtiva presentan su candidatura a las municipales

En la tarde de ayer, los Jardines del Palasiet se llenaron de militantes y simpatizantes que acudieron convocados a la presentación de la candidatura del PSPV-PSOE de Xàtiva para las elecciones municipales del próximo 26 de mayo, candidatura encabezada por Roger Cerdà. El alcalde estuvo arropado por los 21 hombres y mujeres que integran la lista que se dio a conocer ayer en público. Además de Cerdà, intervinieron en el acto Xelo Angulo y Nacho Reig, números 2 y 3 de la lista, respectivamente.

Durante su intervención, Cerdà pidió un apoyo mayoritario a la ciudadanía «para continuar transformando la realidad de Xàtiva y seguir por el camino de crecimiento para todas y todos que iniciamos en 2015», en palabras del actual alcalde. Roger Cerdà desgranó las líneas maestras de su programa electoral basadas en cuatro pilares: políticas sociales, crecimiento económico, turismo y cultura e inversiones en infraestructuras.

En cuanto a las políticas para las personas, Cerdà destacó que «invertiremos 600.000 euros para que la educación infantil de 0 a 3 años sea gratuita en Xàtiva». El alcalde socialista también se refirió a su compromiso para dar respuesta a las demandas de la juventud de la ciudad, anunciando un plan de ayudas al alquiler de viviendas para jóvenes y para personas desfavorecidas donde se invertirá 100.000 euros en al año. También dijo que «hemos creado 400 puestos de trabajo de manera directa, la mitad de ellos para gente joven, y continuaremos fomentando la creación de empleo con una agencia de desarrollo local que ponga en contacto a los demandantes de empleo con las empresas de la ciudad y facilite su contratación «.

Cerdà pidió el apoyo de la ciudadanía para iniciar un plan de modernización del comercio «que haga que Xàtiva vuelva a ser el referente comercial que ha sido siempre», así como actuaciones para mejorar la oferta de suelo industrial, mediante el desarrollo de polígonos con parcelas de mayor superficie que permitan la ampliación o la instalación de nuevas empresas en la ciudad, generando más puestos de trabajo.

El cabeza de lista del PSPV-PSOE también anunció que reivindicará mayores inversiones de la Generalitat en el castillo de Xàtiva, principal recurso turístico de la ciudad. Cerdà dijo que «hay que llevar a cabo una apuesta firme por el turismo y la cultura con medidas como la elaboración de un plan director del castillo, la dinamización de las visitas con especial atención para el público familiar, la unificación a través de la web de turismo toda la oferta cultural, de actividades, de ocio y gastronómica de la ciudad o haciendo de la parte BIC del antiguo Convento de Santa Clara un espacio turístico, fomentando las propuestas de ocio y cultura «.

En cuanto a las inversiones en infraestructuras, Cerdà se refirió a la construcción del «nuevo colegio de educación especial Pla de la Mesquita que será una realidad durante la próxima legislatura». El alcalde también hizo mención de la construcción del nuevo Palacio de Justicia en Santa Clara, así como del nuevo Centro de Salud para la zona este de la ciudad, «que prestará servicio a 11.000 usuarios que viven en aquella parte de la ciudad y lo necesitan». Finalmente, Cerdà anunció la ampliación del Pabellón de Voleibol con la construcción de un edificio anexo con nuevas pistas de entrenamiento.

No hay comentarios

Dejar respuesta